Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Aarzel niet en neem contact op via onderstaand formulier.

Volg mij op social media

FAQ

Veelgestelde vragen

Op welke locatie werken we?

We werken altijd in de buitenlucht op een (groene) locatie in Breda of omgeving. Woon jij buiten deze regio? Geen probleem. Ik verwijs je in overleg door naar een van mijn waardevolle collega’s.

Als het regent of sneeuwt, gaat de afspraak dan door?

In principe gaat de afspraak altijd door. Bij slecht weer trek je een extra laagje of regenkleding aan en we lopen grotendeels onder de bomen. Ook heb ik poncho’s bij me die we kunnen aantrekken bij een onverwachte bui. In sommige situaties neem ik vooraf contact op te overleggen of we de afspraak door laten gaan of dat we op zoek gaan naar een ander moment.

Wat nou als blijkt dat dit toch niks voor mij is?

Aan jezelf werken kan zorgen voor weerstand, zeker als je je moe en futloos voelt. Eén keer bewegen en coachen is ook niet genoeg. We gaan samen echt zoeken naar de oorzaak en hebben net zoveel aandacht voor hoe jij in de toekomst verder kunt. Mocht dit traject echt niet bij je passen, dan blijkt dat al tijdens de vrijblijvende intake die wij samen hebben voordat een traject start. Ik vertel je dan precies wat je kunt verwachten.

Hoe kom ik erachter of dit bij mijn medewerker(s) past?

De medewerker heeft een vrijblijvende intake met mij. Op basis daarvan kunnen we samen de verwachtingen managen en kan worden verkend of er een match is. De coachvraag en de doelen worden gezamenlijk opgesteld en voor akkoord voorgelegd aan de werkgever. Zodat zowel voor de medewerker als de werkgever (aan wie ik rechtstreeks factureer) vooraf helder is wat er kan worden verwacht.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×