Schoon strand

voor teams

Het verschil maken én groeien met jouw team
IMG_8993.png
Mijn Bosbad voor meer werkgeluk

Wat zou het voor je betekenen om weer de verbinding te voelen met je collega’s? Als je weer iets nieuws kan beleven met elkaar? 

Tijdens de workshop – Mijn Bosbad voor meer (thuis)werkgeluk- begeleid ik jou en je collega’s om even lost te komen van de waan van de dag en weer echt iets te beleven met elkaar.

 

Je neemt samen met je collega’s een duik in een Bosbad, ieder in zijn of haar eigen omgeving. Je oefent om stress te verminderen, je gedachtenstroom even uit te zetten en om je te ontspannen.

Vervolgens ga je met je collega’s in gesprek over (thuis)werkgeluk. Wanneer je weet wat (thuis)werkgeluk voor jou betekent kun je ermee aan de slag.  

 

Met de workshop - Mijn Bosbad voor meer (thuis)werkgeluk - krijgt je dagelijkse werk een nieuwe boost en komt de flow weer terug in het team. 

Mijn Teamscan voor meer verbinding

 

Heb jij het idee dat collega’s de verbinding met het team verliezen? Signaleer je dat de onderlinge samenwerking afneemt? En weet je niet precies de vinger te leggen op wat er anders en beter kan? 

Hoe zou het zijn als je -ook op afstand- weet wat je kunt doen om de samenwerking te verbeteren en versterken? Als je weet waar je moet beginnen om een effectieve samenwerking te realiseren? 

 

Onze eigen drijfveren spelen hierbij een hoofdrol. Om je team beter te leren kennen en de samenwerking te verbeteren werk ik graag met de instrumenten van My Motivation Insights. Zodat het inzicht ontstaat hoe teamleden elkaar kunnen versterken en beter begrijpen. Het kleurenprofiel en de TeamScan van My Motivation Insights helpen om ‘het DNA’ van medewerkers en teams in kaart te brengen, zodat je op basis van die inzichten verder kunt bouwen.

Kleurencirkel 1.png

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Naam *

Email *

Telefoon

Bericht

© 2018 by Petra Joziasse

Tel: +31 6 11101539

Locatie: Breda

​E-mail: petra.joziasse@mijnwerkgeluk.com

KvK nummer: 67808166 BTW-id: NL001751841B78

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram