IMG_8993.png

mijn Bosbad

Een online 'Bosbad' voor een helder en fris hoofd

Je kent het wel, je zit urenlang gespannen achter je computer te werken. Je verricht veel denkwerk, de pauze schiet erbij in, dit nog even afmaken, door naar het volgende overleg. Pas dan merk je op dat je nek stijf voelt, je best moe bent en dat je maag rammelt. Je hebt de signalen die je lichaam je geeft al een tijdje genegeerd.

Zo’n productieve werkdag kan heerlijk zijn, je werkt in flow. Maar als je de spanning en de signalen van je lichaam te lang niet voelt of negeert, is dat niet bevorderlijk voor je gezondheid.

Met een 'Bosbad' krijg je extra energie en ontspanning tijdens je werkdag. Een ‘Bosbad’ is een wandeling waarbij jij en je collega's even helemaal onderdompelen in je eigen omgeving. Een online wandelworkshop met collega's en mij op afstand en in verbinding (via Teams).

Het ‘Bosbad’ is een combinatie van bewegen, ademtechnieken en mindfulness oefeningen. Je krijgt technieken om te focussen op een laagdrempelige manier, waardoor je gedachtestroom naar de achtergrond verdwijnt. Ik neem jou en je collega's mee naar buiten, ieder in zijn eigen omgeving. Na 45 minuten ben je terug op je werkplek om je dag relaxt en met een fris hoofd te vervolgen.

Zorg voor energie en ontspanning tijdens je werkdag. Zorg voor een moment van connectie met je collega's.

Investering: € 295,= (excl. BTW)

Aantal: maximaal 10 personen per sessie

Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title