Wandel naar Werkgeluk

online programma

Wandel naar Werkgeluk

Tijdens het online programma Wandel naar Werkgeluk coach je jezelf in 7 modules naar meer plezier, energie en succes in je werk: je ontdekt wat écht bij je past.

De meeste mensen werken 8 uur per dag en 5 dagen per week. Dat komt gemiddeld neer op 69.000 uur in je leven. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je je werk met plezier doet. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan.

Veel mensen zijn niet tevreden of zelfs ongelukkig in hun werk. En jij misschien ook wel:

E

Je weet niet meer wat je echt wilt en welke keuzes je moet maken

E

Je ervaart veel (werk)druk, voelt je gestrest en je piekert veel

E

Je verlangt naar meer energie, plezier en voldoening tijdens en na je werk

Veel hardwerkende professionals die de lat hoog leggen, voor zichzelf en anderen, worstelen hiermee. Ze zien op tegen de werkdag. Zetten hun schouders eronder en ploeteren zich door de dag heen. Om vervolgens uitgeblust weer thuis te komen. Ze weten dat er een verandering nodig is om plezier en voldoening in werk te ervaren. Ze willen werk waar ze van ‘aan gaan’ en zichzelf verder in kunnen ontwikkelen. Maar ze weten niet hoe ze dat kunnen realiseren. Voordat ze er erg in hebben, zijn ze wéér een jaar verder en zitten ze nog steeds op dezelfde plek waar ze niet gelukkig zijn.

Misschien durf jij ook niet te bewegen. Misschien kies jij ook voor veiligheid en zekerheid en onderschat jij ook je talenten en mogelijkheden. Dat is zonde. Het kost energie. Je komt niet uit de verf als je niet op de goede plek zit. Zet jezelf niet langer vast in een baan of werkomgeving die jou leegzuigt. Neem afscheid van gedachtes als: ‘Ik mag blij zijn dat ik een baan heb’.

Er zit meer in je (werkende) leven. En dat kun je er zelf uithalen. Het online programma Wandel naar Werkgeluk helpt je daarbij.

Met plezier en energie werken door je talenten in te zetten in een rol en omgeving die bij jou past. Dat kun je bereiken met de juiste aanpak, hulpmiddelen en mindset.

Stel je eens voor..

N

Je staat met energie op en hebt zin in je (werk)dag

N

Je weet hoe je meer uit jezelf kunt halen

N

Je kent je talenten en weet hoe je ze kan inzetten en verder ontwikkelen

N

Je weet weer waar jij voor staat en je bent trots op wat je kunt en doet

N

Je hebt weer energie voor leuke dingen

Wat ga je ontdekken en doen in het online programma ‘Wandel naar Werkgeluk’?

In de video vertelt Petra je meer over dit bijzondere online programma waarmee je stap voor stap weer de regie neemt over je (werkende) leven.

Het programma dat ervoor zorgt dat jij weer in je flow komt en ontdekt welke koers jij mag varen.

Wil je ook met plezier werken? In dit online programma ontdek je stap voor stap welke talenten en wensen je hebt en welke functie of rol daarbij aansluit.

Tijdens het online programma Wandel naar Werkgeluk neem je concrete stappen naar meer plezier, voldoening en succes.

Dit programma bestaat uit 7 Modules die je in 13 weken volgt:

01 | Wandelen geeft ruimte

Je ontdekt het effect van wandelen en maakt jouw doelen voor dit programma concreet.

Als je gaat wandelen krijg je rust en ruimte in je hoofd. Ruimte om te mijmeren en creatief te zijn. Je bent dan in staat dingen van een andere kant te bekijken. Terwijl jij je concentreert op de wandeling werken je hersenen aan een oplossing. Daardoor krijg je vaak een ingeving tijdens het wandelen.

02 | Plezier en energie in je werk

In de tweede module ontdek je wat jou energie geeft en waar je blij van wordt. Je krijgt praktische handvatten om meteen al stappen te zetten om meer energie uit je werkt te halen.

03 | Visualiseer je toekomst

In de derde module ga je visualiseren. Je gaat ontdekken wat jouw wensen zijn. Hoe ziet jouw ideale werkomgeving eruit? Wandelend ontdek je wat je echt belangrijk vindt. Waar het in je leven en werk werkelijk om gaat. En je zet de eerste stappen om dit te realiseren.

04 | Positieve mindset

In deze module gaan we op een vriendelijke manier naar onszelf kijken. Door het oefenen van deze houding weet je wat je kunt doen als iets niet lukt. Je leert hoe je vervelende (denk)patronen en gewoontes kunt doorbreken en om niet op te geven bij de eerste tegenslag. Zodat je de stappen gaat zetten die jij graag wilt zetten.

05 | Ontdek je talenten

Een talent is iets waar je aanleg voor hebt. Dat ‘iets’ zit in je. Je hoeft het niet te maken, alleen te ontdekken. En te ontwikkelen. In deze module ontdek je welke talenten je hebt, wat je er het liefste mee wilt doen en in welke omgeving je ze optimaal inzet.

06 | Benut je netwerk

In deze module ontdek je mogelijkheden door in gesprek te gaan met nieuwe mensen. Spannend en leuk! Je krijgt in deze module praktische hulpmiddelen om prettige netwerkgesprekken te voeren.

07 | Realiseer je wensen

‘Kom verder in actie en realiseer je wensen’

Deze laatste module staat in het teken van concrete acties.

Hoe bespreek je je inzichten met je leidinggevende? Welke rol of baan past bij je en hoe vind je die? Welke stappen kun je zetten als je voor jezelf wilt beginnen?

In deze module krijg je praktische stappenplannen en concrete tips.

.. Stap voor stap Wandel je naar Werkgeluk ..

In 7 modules kom jij erachter wat voor jouw nodig is om werkgeluk te ervaren.

Per module ontvang je video’s, luisterfragmenten, achtergrondkennis, inspiratie, praktische oefeningen en helder vormgegeven werkbladen.

over mij

Het roer ging om in Noorwegen

Na 20 jaar projectleider en lijnmanager te zijn geweest in Nederland en Noorwegen heb ik het roer omgegooid door mezelf helemaal te gaan richten op het coachen. Ik merkte dat ik als radertje in de financiële dienstverlening niet meer happy was. Ik wilde meer buiten zijn en meer uit mijn (werkende) leven halen dan ik deed.

Ik zat op een rijdende trein en tijdens ons buitenlandavontuur in Noorwegen is die als door een noodrem tot stilstand gekomen. Ik maakte de reis naar binnen en naar buiten. Ik heb het hardlopen en wandelen weer opgepakt. Vanuit beweging leerde ik om op mijn intuïtie te vertrouwen en te kiezen voor datgene waar ik met plezier aan werk. Als coach mensen in beweging brengen en hun werkgeluk te vergroten. Wat mij typeert is mijn energieke, oplossingsgerichte en positieve aanpak.

Als coach onderzoek ik wat jou beweegt en hoe jij (meer) voldoening uit je dag kunt halen.

Door in de natuur te gaan wandelen kom je los van aangeleerde denkpatronen en gewoonten. En is er ruimte en rust om stil te staan bij je gevoel, je wensen of verlangens.

Door de jaren heen heb ik heel veel geleerd over hoe het brein samenwerkt met het lijf, hoe je energie kunt managen en hoe je vaste patronen doorbreekt. In dit online programma deel ik mijn kennis en reik ik diverse praktische technieken aan.

De resultaten van het online programma

Na het doorlopen van het programma weet jij waar je van ‘aan’ gaat. Je kent je wensen en talenten. Je weet welke functie of rol daarbij aansluit. Of dat misschien een eigen bedrijf goed bij je past. Je kunt je wensen helder verwoorden en weet hoe je je nieuwe plek of rol kunt realiseren. Je hebt je eerste stappen gezet of je nieuwe plek al gevonden.

En verder..

$

Ontdek je de magie van het wandelen

$

Je weet hoe je tot rust kunt komen door te wandelen

$

Het wandelen is een gewoonte geworden

$

Je wandelt vaker en ervaart de voordelen van bewegen: ontspanning, energie, plezier, optimisme, genieten en concentratie

$

Je bent gericht in actie gekomen en realiseert je wensen

$

Als je nu niet zo veel beweegt neemt je conditie toe

$

Je kunt met meer vriendelijkheid naar jezelf kijken en hebt meer durf om dingen te doen

$

Je zet de eerste stappen in je huidige werk om meteen al meer energie en plezier te ervaren

$

Je ontdekt wat je werkelijk wilt in je leven en werk

De investering voor het online programma is € 247,- (exclusief btw). Het programma dat je in beweging brengt om je wensen te realiseren, de regie over je (werkende) leven weer in eigen hand te nemen en de weg in te slaan naar meer voldoening, rust en energie. 

Ben jij..

N

Een professional met HBO- of WO- werk- en denkniveau?

N

Nieuwsgierig om je talenten inzichtelijk te maken en jezelf verder te ontwikkelen?

N

Gemotiveerd om de opdrachten – sommige dagelijks – uit te voeren?

N

Bereid om nieuwe dingen uit te proberen en in actie te komen?

N

Én vind je het de moeite waard om te investeren in jezelf?

Zet dan nú met dit online programma je eerste stap naar meer plezier en voldoening in je werk

Goed om te weten..

N

Na je online betaling ontvang je meteen toegang tot de online academie en staan alle modules voor je klaar.

N

Je kunt dus direct beginnen, maar dat kan natuurlijk ook op elk ander moment

N

De gemiddelde doorlooptijd is drie maanden, maar natuurlijk kun je versnellen of vertragen

N

Je houdt een half jaar toegang tot al het materiaal in de online academie.

Energieke groet,

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×