Schoon strand

Over Petra

"Je missie zal alleen helder worden wanneer je in je hart kijkt. Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt ontwaakt."

Mijn favoriete quote van Carl Jung is voor mij het vertrekpunt voor al mijn trajecten die ik vanuit Mijn Werkgeluk begeleid.

 

Wat kan ik voor jou of jouw organisatie betekenen?

 

Als professional zoek je naar voldoening in je werk. Je wilt een fijne sfeer in het team. Iedereen wordt gezien en er wordt gebruik gemaakt van de verschillende drijfveren en kwaliteiten. Soms lijkt dat even heel ver weg te zijn. Soms lost het zich vanzelf op maar soms ook niet. Ik help je graag om jouw werkgeluk of dat van je team weer terug te vinden.

 

Ik ben coach en veranderkundige. Sparringpartner en trainer. Aanjager en luisteraar. Theoretisch onderlegd en praktisch ingesteld. Nieuwsgierig en gepassioneerd. Betrokken en energiek.

De afgelopen twintig jaar heb ik op verschillende manieren mensen gefaciliteerd in het verbeteren van hun persoonlijk leiderschap, communicatie en teamwerk. Meestal in de context van veranderingen. Ik pas mijn kennis en ervaring als veranderkundige, registercoach (NOBCO gecertificeerd) en MindfulRun® instructeur toe om mensen te laten groeien en meer werkplezier te ervaren.

Wil jij met jouw werkgeluk aan de slag of het werkplezier in je team vergroten? Stuur mij een bericht via onderstaand contactformulier voor een vrijblijvend gesprek over jouw specifieke vraag.

2027B2E6-03A6-44AA-806A-67ADE663588D.jpe