Over petra

Na 17 jaar in project- en lijnmanagementposities binnen ABN AMRO, grepen we de kans om een buitenlands avontuur aan te gaan. We verhuisden in 2011 met onze 4 kinderen naar Noorwegen. Op zoek naar nieuwe ervaringen én rust. Het viel mij zwaar.

Het was alsof ik van een rijdende trein af was gesprongen en niet goed kon landen. Weg ondernemingszin, weg energie en weg zelfvertrouwen.

Na een maand tobben en piekeren besloot ik op zoek te gaan naar een interim opdracht en om mijn hobby vaker op te pakken. Ik sprak mijn netwerk aan en regelmatig ging ik naar buiten om ‘gewoon’ te gaan hardlopen wanneer ik wilde.

Dat was het keerpunt

Over Petra (vervolg)

Ik maakte de reis naar binnen en naar buiten. Vanuit beweging leerde ik om op mijn intuïtie te vertrouwen. Ik vond een mooie interim opdracht, kreeg weer nieuwe energie en mijn zelfvertrouwen groeide.

Na terugkomst in Nederland ben ik mezelf gaan richten op waar ik met plezier aan werk. Het motiveren, inspireren en begeleiden van mensen om in beweging te komen en werkgeluk te gaan ervaren.

Bij de Balansgroep heb ik de Post HBO registeropleiding Professioneel Coach gevolgd. Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches).

Daarnaast vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en verdiepen, daarom volg ik regelmatig opleidingen en workshops.

Mijn kenmerkende eigenschappen als coach

Als coach

Wat mij typeert is mijn energieke, pragmatische en positieve aanpak. Ik vind het belangrijk te werken vanuit een goede verbinding. Ik ben de scherpe luisteraar die met daadkracht iemand in beweging weet te zetten. Integer, warm en actiegericht met de natuur als kantoor. Ik houd jou een spiegel voor, zodat jij mooie stappen gaat zetten.

Ik zie de energie tijdens de coaching veranderen en aan het einde staat er een persoon die weet waar de mogelijkheden en kansen liggen. En die deze ook met beide handen aanpakt.

Door de coaching ontdek je wat echt belangrijk is voor je en waar jij van ‘aan’ gaat.

Wil jij met jouw werkgeluk aan de slag of het werkplezier in je team vergroten?

Boek dan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×