Teamscan

TEAMSCAN

Ontdek hoe je kunt groeien naar een effectief en sterk team

Je krijgt inzicht hoe je team ervoor staat. En wat de belangrijkste aandachtspunten zijn voor groei en ontwikkeling. Zodat je team weer met plezier samenwerkt en de resultaten behaalt waarvoor je team in het leven is geroepen.

Missen of verliezen jouw teamleden de verbinding met elkaar? Ontstaan hierdoor allerlei eilandjes? Neemt de onderlinge samenwerking af en wordt er niet bewust genoeg gebruik gemaakt van ieders talenten?

Je merkt dat vergaderingen moeizaam gaan en dat de energie laag is. En je weet niet precies de vinger te leggen op wat anders en beter kan. Het lijkt wel of de werkdruk steeds hoger wordt en de resultaten achter blijven.

Je bent niet de enige die hier tegenaan loopt. Veel managers worstelen hiermee en zijn op zoek naar een andere manier van samenwerken en aansturing

Een effectief en sterk team

Ga het gesprek aan met je team over vertrouwen, erkenning en samenwerking

Hoe zou het voor je zijn als je – ook als je vanuit huis werkt – weet wat je kunt doen om de samenwerking te verbeteren en versterken? Als je weet waar je moet beginnen om een effectieve samenwerking te realiseren?

Een TeamScan kan helpen om de nieuwe koers gericht in te zetten. Het geeft weer waar het team nu staat en waar het team over een periode van een jaar wil staan. Het is het instrument om het gesprek aan te gaan met je team over vertrouwen, erkenning en samenwerking.

De TeamScan helpt om de drijfveren van je team in kaart te brengen, zodat je op basis van die inzichten verder kunt bouwen een effectief en sterk team dat met plezier met elkaar samenwerkt.

Ga voor verandering

Word samen met je collega’s een topteam

Om de samenwerking te verbeteren, werk ik met de instrumenten van My Motivation Insights. Als team krijg je inzicht hoe je elkaar kunt versterken en beter kunt begrijpen. Wil jij dit ook voor jouw team?

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×