Testimonials

"Petra, je hebt zowel in 2019 als in 2020 een belangrijke bijdrage geleverd aan de persoonlijke ontwikkeling van mijn studenten in de internationale opleiding tot onderzeebootcommandant. Het contact wat je maakte met de cursisten, de wijze waarop je luisterde en hen wist uit te dagen heeft hen als groep maar zeker als individu enorm geholpen. Gebruikmakend van My Motivation Insights, heb je hen inzicht in hun eigen drijfveren gegeven. Vanuit dit inzicht hebben ze zich tijdens de opleiding continu weten te ontwikkelen. Je schuwde zeker niet om je eigen grenzen en die van mijn studenten op te zoeken. Je aanpak is heel gedegen, persoonlijk, respectvol en daardoor effectief."

 

Chris Kruisbrink, Ministerie van Defensie.

Netherlands Submarine Command Course, teacher

"Tijdens de vier jaar dat we hebben samengewerkt in Scandinavië heb ik jou leren kennen als een gedreven professional die van nature coaching toepast in haar werk. Vanaf het eerste moment van onze samenwerking heeft het enthousiasme en de professionaliteit van Petra een extra dimensie toegevoegd aan het team en met haar terugkeer naar Nederland is niet alleen bevlogen veranderkundige, maar ook een en zeer betrokken collega vertrokken.

Petra, je gebruikt nu eindelijk de juiste benaming passend bij jouw talent: veranderkundige en coach. Altijd denkend in oplossingen en kansen hoe je situaties kunt veranderen en daarbij betrek je de mensen die de verandering moeten ondergaan."

Jelle ter Laak, COO Alfred Berg

"Met Petra ben ik een coachingstraject aangegaan. Bij zo'n traject moet er een klik zijn en die was er meteen. We hebben samen in kaart gebracht wat mijn doelen/wensen zijn en de rest ging vanzelf. Petra is professioneel, rustig en kan heel goed luisteren. Ze overziet het grote geheel en stelt daar de juiste vragen over. 
De aanpak was vooral ook maatwerk, maar de doelen bleven helder. Het heeft me nieuwe inzichten opgeleverd en kan terugkijken op een geslaagd traject. 
Ik kan Petra dan ook van harte aanbevelen als coach!"
Franka Peeters, Senior medewerker Avans Hogeschool
Logo van Oord.png