Schoon strand

Voor jou

"The distance between your dream and reality is called action" ~ Anonymous
 
  •      Twijfel je over je loopbaan en hoe je dit verder wilt invullen?   

  •      Zoek je een pauzeknop, om te bedenken of je wel op de juiste weg bent?

  •      Mis je voldoening en waardering in je werk?

  •      Ben je net ontslagen of dreigt er binnenkort ontslag voor je?

  •      Heb je het gevoel dat je niet voldoende uit de verf komt en dat je stil staat?

  •      Wil je je talenten inzetten om een bijdrage te leveren en een verschil te maken

  •      Vind je het lastig om in balans te blijven, bij alles wat er van je gevraagd wordt?

  •      Heb je veel stress en dreigt je emmer over te lopen?

Dit zijn vragen die leven bij mijn coachees. Veelal ambitieuze professionals, die de lat hoog leggen voor zichzelf en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Goed voor zichzelf zorgen en tijd pakken voor rust en ontspanning komt vaak op de laatste plaats. 

Herken je jezelf hierin? Neem gerust contact op om te bespreken wat je vraag precies is en wat ik voor je kan doen. Vul het contactformulier in voor het plannen van een kennismaking.

Naast coaching op locatie, bied ik de mogelijkheid om de natuur in te gaan om zowel fysiek als mentaal in beweging te komen. Door te gaan wandelen of hardlopen ontstaat er ruimte voor creatieve ideeën en oplossingen.

 

Iedereen is uniek en iedere situatie is uniek. Mijn begeleiding is daarom altijd maatwerk. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we wat belangrijk is voor jou en dan maak ik een passend voorstel. 

Vliegende vogel
Mijn aanpak 

Tijdens het coachtraject gaan we als het kan zoveel mogelijk de natuur in om te wandelen en/of hard te lopen. Door te bewegen in de natuur, met gerichte oefeningen, komen waardevolle inzichten vanzelf. Je komt los van vaste denkpatronen en gewoontes. Hiervan loskomen leidt tot ruimte, rust en meer voelen. Misschien klinkt voelen nog steeds een beetje ongemakkelijk voor je, maar voelen is nodig om verbinding te maken tussen hoofd en hart.

 

Buiten bewegen is dus eigenlijk een eerste stap om weer dichterbij jezelf te komen én te ontdekken wat jij wilt. Stilte kan daarbij helpen en voelt al lopende vaak comfortabeler, dan zittend tegenover elkaar. De sofa maakt plaats voor sneakers en bij slecht weer trekken we een poncho aan. Niet zweverig, maar juist met beide benen op de grond.

 

We formuleren jouw doelen en gaan gericht aan de slag met jouw drijfveren en kwaliteiten. Je krijgt inzicht in patronen en samen kijken we wat je nodig hebt om vooruit te komen. Tijdens de coachsessieskomt altijd naar boven wat op dat moment belangrijk is. Iedereen is uniek en iedere situatie is uniek. Mijn begeleiding is daarom altijd maatwerk.

 

Een coachtraject bestaat in principe uit zes sessies van twee uur, verspreid over twaalf weken. Na iedere sessie ontvang je een persoonlijk verslag en een aantal huiswerkopdrachten om jouw werkgeluk te vinden. Gedurende het coachtraject ben ik als e-coach beschikbaar.

 

Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we wat belangrijk is voor jou en dan maak ik een passend voorstel. 

Jouw reis naar inzicht, mentale fitheid en meer werkgeluk begint hier.