Schoon strand

voor teams

Het verschil maken én groeien met jouw team

Je bent leidinggevende, P&O’er of HRM-adviseur met hart voor de mensen in je organisatie. Je ziet dat het anders of beter kan en bent op zoek naar iemand die je kan helpen met de gewenste verandering. Ik begeleid tems om de gewenste situatie te identificeren en te focussen op wat écht nodig is.

Welk probleem is voor jou het meest herkenbaar?
  • Medewerkers blijven op hun eigen, veilige eilandje zitten, terwijl het juist belangrijk is dat ze kennis delen en laten zien wat hun meerwaarde is. 

  • Je ziet dat collega’s worstelen in hun werk. Het kan zijn dat het hen boven het hoofd groeit, of dat ze niet alles uit zichzelf uithalen wat erin zit.

  • Medewerkers komen niet in beweging; ze wachten te veel af en pakken geen regie over hun eigen loopbaan. En dat terwijl er grote veranderingen op de organisatie af komen, waarbij het belangrijk is dat ook zij in actie komen. Dat ze zorgen dat ze ook in de toekomst duurzaam inzetbaar blijven.

  • De communicatie verloopt stroef, er is onbegrip en bij verandering stuit je op weerstand.

  • Er zijn in jouw organisatie (startende) leidinggevenden die nog kunnen groeien in hun rol, zodat ze hun team effectiever kunnen aansturen en meer bereiken met hun mensen.

Hoe zou het zijn als er iemand naast je staat, een sparringpartner die je helpt met het realiseren van de ambities van je team? Iemand die samen met jou ervoor zorgt dat de training ook daadwerkelijk aansluit bij het beleid en de doelstellingen van de organisatie.

 

Door het leveren van maatwerk kan een team echt stappen gaan zetten en komt er een blijvende beweging op gang op het gebied van teamontwikkeling.

Ik denk met je mee, geef advies, coach en train leidinggevenden en hun medewerkers. 

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Naam *

Email *

Telefoon

Bericht

© 2018 by Petra Joziasse

Tel: +31 6 11101539

Locatie: Breda

​E-mail: petra.joziasse@mijnwerkgeluk.com

KvK nummer: 67808166 BTW-id: NL001751841B78

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram