Wandelretreat langs de Zeeuwse Kust

Wil je de kracht van het moment ervaren en meer innerlijke rust vinden? Dan is de Wandelretreat langs de Zeeuwse kust perfect voor jou! Samen gaan we ontdekken hoe bewegen in de natuur ons kan versterken. Door te wandelen, mindfulness en yoga te combineren, kom je helemaal tot rust en ontdek je jouw innerlijke kracht. Even geen digitale prikkels en je vertrouwde omgeving achter je laten om terug naar jezelf en de natuur te gaan. Klinkt dit als het ontspannende avontuur waar je naar verlangt?

Tijdens de Wandelretreat geniet je samen met anderen van fysieke inspanning en mentale ontspanning. We ruilen onze vertrouwde omgeving dit weekend in voor een onvergetelijke wandeltocht langs de Zeeuwse kust, waar beweging, stilte en eenvoud centraal staan. We ervaren de kracht van stilte door sommige stukken bewust in stilte te lopen, omringd door de prachtige natuur. Naast de fysieke inspanning is er ruimte voor ontspanning met yoga- en ademoefeningen op het strand en een verfrissende duik in de zee voor de liefhebbers. Met de juiste oefeningen kun je zelfs de kou trotseren en een verkwikkende energieboost ervaren.

 

“Terug naar de natuur, terug naar jezelf”

Jouw ervaring

De routes die we nemen zijn goed begaanbaar en bieden een mix van strand- en duinwandelingen, afhankelijk van de getijden. De route is overzichtelijk en avontuurlijk. Om optimaal van de wandeltocht te kunnen genieten, is het handig om te weten dat we de eerste twee dagen tussen de 18 en 20 kilometer lopen, wat gemiddeld 4 uur wandelen inhoudt. Tijdens de tocht zijn er natuurlijk pauzes, fotomomenten en oefeningen, die niet in de wandeltijd zijn opgenomen. Het is prettig als je een goede wandelconditie hebt en comfortabel bent met het dragen van je eigen rugzak van ongeveer 5 kg.

Als je van avontuur, natuur en wandelen houdt, en tegelijkertijd ook waarde hecht aan ontspanning en een gezonde body & mind, dan is dit Wandelretreat perfect voor jou. Een goede conditie is gewenst, maar je hoeft zeker geen topsporter te zijn. Dit retreat is toegankelijk voor iedereen met een goede basisconditie.

  Ga je met ons mee?

  Petra en Esther nemen je graag mee om de kracht van het moment te ervaren, op te laden en te ontspannen aan de Zeeuwse kust. 

   Esther en Petra

   Jouw investering

   Je investering bedraagt €437 inclusief btw voor particulieren en €537 exclusief btw voor zakelijke inschrijvingen. Je gaat naar huis met een rugzak vol praktische tips en technieken voor een leven in het hier en nu. Het is een ervaring waarbij je gaat ontdekken dat je meer kunt dan je denkt!

   Het vervoer van en naar Vlissingen en vanuit Kamperland is voor eigen rekening. We gaan vanuit Kamperland vervoer regelen naar het treinstation Goes, waarvandaan je jouw reis naar huis kunt vervolgen, of terug kunt reizen naar het beginpunt van de wandeling om je auto op te halen.

   “Gun jezelf rust en ontspanning in de natuur”

    

    

   Het programma

   Dag 1 (20 september – Vlissingen – Domburg)

   We verzamelen bij het Nollenstrand in Vlissingen. Daarna beginnen we met de wandeling van Vlissingen naar Domburg. Onderweg vinden we een prachtige plek in de duinen of op het strand voor de lunch met uitzicht op zee. Vervolgens komen we rond het tweede deel van de middag bij onze eerste slaapplaats, Kasteel Westhove in Domburg. Hier hebben we tijd om te ontspannen, onze slaapplek in te richten en ons klaar te maken voor het diner. Na het diner kun je deelnemen aan het avondprogramma of kiezen voor een vrije avond. We zorgen ervoor op tijd naar bed te gaan, zodat we de volgende dag fris kunnen beginnen.

   Dag 2 (21 september – Domburg – Kamperland)

   De volgende ochtend beginnen we onze dag met yoga om ons lichaam en geest te activeren, gevolgd door een goed ontbijt. Fris en energiek vervolgen we onze wandelroute richting Kamperland.

   Onderweg nemen we de tijd voor ontspanningsoefeningen, een lunch en momenten om te genieten. Tijdens de wandeling zul je echt ervaren om in het moment te wandelen en te genieten van het hier en nu. In de tweede helft van de middag bereiken we onze tweede overnachtingsplek, waar we ons installeren en wat ontspannen voordat we aan tafel gaan voor het diner. De avond kun je kiezen om deel te nemen aan het programma of je kiest voor even helemaal niks. 

   Dag 3 (22 september – Kamperland – afsluiting)

   Vandaag draait alles om integratie. Na een heerlijke ochtend yogasessie en een smakelijk ontbijt is het tijd voor de laatste wandeling naar het strand, waar je kunt kiezen voor een verfrissende duik in het koude water of een ontspannen wandeling. We genieten van een heerlijke lunch en sluiten het avontuur gezamenlijk af.

   Je zal terugkijken op een ontspannen weekend waarin je veel hebt ontdekt en geleerd. Je lichaam en geest zijn tot rust gekomen en je voelt je weer opgeladen om naar huis te gaan.

   Data en info

   N

   20, 21, 22 september 2024 (€50 earlybird-korting voor als je vóór 1 juli 2024 boekt)

   N

   Starttijd dag 1 om circa 10:00 uur en eindtijd dag 3 om circa 15.00 uur

   N

   De 3-daagse start in Vlissingen bij het Nollestrand en eindigt in Kamperland.

   Dit kun je verwachten

   Het volgende is inbegrepen:

   • Online kick-off sessie van tevoren
   • 2x overnachtingen (gedeelde basic kamers)
   • 2x avondmaaltijd
   • 2x basis ontbijt
   • Lunchpakket voor onderweg
   • Dagelijks een mooie wandeling door de duinen, over het strand, langs de zee en het Zeeuwse land
   • Yoga sessies
   • Meditatie
   • Mindfulness
   • Koud water sessie
   • Kleine groep van maximaal 12 deelnemers

   Nog vragen? Bel me gerust 06-11101539 of stuur me een WhatsApp bericht.

   ×

   Hello!

   Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

   ×