Workshops

ontdek de verschillende

Workshops

Vanuit Mijn Werkgeluk bied ik verschillende workshops aan. Deze workshops dragen allemaal bij aan een hoger doel, namelijk ontspanning en inzichten op het gebied van werkplezier en veerkracht. De workshop Ambieer Werkplezier is zowel geschikt voor individuen als een team van collega’s. De workshop Bosbad is gericht op teamontwikkeling, maar is wel hybride te volgen. Ik vertel je er graag meer over.

Workshops

Workshop 27 september

Ambieer Werkplezier

Doe mee met de workshop: Ambieer Werkplezier en ontdek hoe kleine, praktische aanpassingen je werkplezier aanzienlijk kunnen vergroten!

Datum: vrijdag 27 september 2024
Locatie: Mastbos, Breda

Tijdens deze inspirerende buitendag krijg je tools en inzichten aangereikt die je helpen bewuster, effectiever en met meer plezier te werken en te leven.

H3: Wat je kunt verwachten
De workshop is voor jou geschikt als je echt actie wil ondernemen en klaar bent met piekeren en loze beloftes aan jezelf. Je bent op zoek naar wat jij écht belangrijk vindt en je wil je (werkende) leven hiermee inrichten.

  • Ontdek wat belangrijk is voor jou, zowel in werk als privé
  • Train een positieve en groei-mindset
  • Leer jezelf motiveren voor nieuwe stappen in je carrière en leven
  • Begrijp de verschillende energieniveaus en hoe je ze kunt aanspreken
  • Voel de energie en motivatie om je plannen in actie om te zetten

Kun je wel een grote dosis frisse lucht gebruiken?

 

workshop ambieer werkplezier

Meer informatie

We hanteren twee verschillende tarieven: €147 incl. btw voor particulieren en €223 excl. btw voor zakelijke inschrijvingen, inclusief koffie, thee, fruit, snacks en een vegetarische lunch. De groepsgrootte voor deze workshop is minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. 

Deze workshop wordt georganiseerd door Irene en Petra.

  • Irene is AMBITIE! trainer & coach. Haar aanpak richt zich op persoonlijk en professioneel leiderschap vermengd met NLP, positieve psychologie en design thinking. Enthousiast, verbindend en doelgericht, met een liefde voor wandelend kijken naar de volgende stap. Lees meer over Irene. 
  • Petra is een loopbaancoach in de buitenlucht. Ze is expert op het gebied van stressmanagement, veerkracht en werkgeluk. Energiek, positief en pragmatisch, met een liefde voor wandelen en hardlopen in de natuur. Lees meer over Petra.

Investering: € 295,- (excl. BTW)*

Aantal: maximaal 15 personen per sessie

Workshop Bosbad

Voor een helder en fris hoofd

Urenlang gespannen achter je computer zitten, constant denkwerk verrichten, pauzes overslaan om net dat ene project af te ronden en direct door naar het volgende overleg. Je merkt ineens dat je nek stijf is, je moe voelt en je maag knort. Je hebt de signalen van je lichaam al een tijdje genegeerd. Herken je dit?

Een productieve werkdag kan heerlijk zijn, je zit in de flow. Maar als je de spanning en de signalen van je lichaam te lang negeert, is dat slecht voor je gezondheid.

Over de workshop
Met de workshop Bosbad, een duik in het groen, krijg je extra energie en ontspanning tijdens je werkdag. Een online Bosbad is een wandeling waarbij jij en je collega’s naar buiten gaan, ieder in zijn eigen omgeving. Of je nu door de stad, een park, het bos of de weilanden wandelt, je blijft verbonden met je collega’s en mij via Teams.

Na 60 minuten ben je terug op je werkplek om je dag ontspannen en met een fris hoofd te vervolgen. Ervaar energie en ontspanning tijdens je werkdag en zorg voor een moment van connectie met je collega’s.

“Heerlijke start van de dag. Ik wandel nooit zo bewust. Fijne ervaring”

“Het helpt echt om los te komen van mijn beeldscherm en op te laden.”

“Heerlijk om tussen de middag naar buiten te lopen en even niets te moeten en alleen maar luisteren naar een stem.”

bosbad

Ervaar energie en ontspanning tijdens je werkdag

Het Bosbad is een combinatie van bewegen, ademtechnieken en mindfulness-oefeningen. Je leert technieken om je op een laagdrempelige manier te focussen, waardoor je gedachtestroom naar de achtergrond verdwijnt. Ik neem jou en je collega’s mee naar buiten, ieder in zijn eigen omgeving. Na 45 – 60 minuten ben je terug op je werkplek om je dag ontspannen en met een fris hoofd te vervolgen.

Ervaar energie en ontspanning tijdens je werkdag en zorg voor een moment van connectie met je collega’s.

Investering: € 295,- (excl. BTW)*

Aantal: maximaal 15 personen per sessie 

​*Naast een fysieke workshop kan deze workshop ook online verzorgd worden. Tijdens een online Bosbad lopen jij en je collega’s ieder in zijn eigen omgeving ongeveer 3,5 kilometer. Of je nu door de stad, een park, het bos of de weilanden wandelt, je blijft verbonden met je collega’s en mij via Teams. Een online Bosbad van 1 uur kan op ieder moment van de dag georganiseerd worden

“Dat zouden we elke ochtend met elkaar moeten doen”

“Heerlijke start van de dag. Ik wandel nooit zo bewust. Fijne ervaring”

United Dutch Breweries, Breda

“Ik voel mezelf meer ontspannen”

“Heerlijk om een uur buiten te zijn en te luisteren naar jouw stem”

“Fijn om de oefening met mijn zintuigen te doen, het brengt mij in het moment”

“Heerlijk om tussen de middag naar buiten te lopen en even niets te moeten en alleen maar luisteren naar een stem”

“Het helpt echt om los te komen van mijn beeldscherm en op te laden”

‘Ik zat nog vol met mijn gedachten bij een vergadering maar na de eerste oefeningen tijdens de wandeling merkte ik al snel de ontspanning”

“Leuk om te ervaren zo’n begeleide wandeling en het is de eerste keer dat ik echt even naar buiten ben gegaan tijdens de werkdag”

Van Oord Offschore, Windpark Fryslân

“Een heerlijke nieuwe ervaring”

“Bijzonder om de verschillende ademtechnieken te ervaren”

“Er kwam van alles voorbij, verwondering, plezier en ontspanning”

“Zeer prettige ervaring, waarbij je bewust wordt van je ademhaling. Een paar tips die zinvol zijn en je dagelijks toe kan passen tijdens de hectiek en in de waan van de dag”

Stichting Aithra Ondernemende vrouwen Breda

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×